понедељак, 28. новембар 2011.

Uticaj Venere u jarcu na Vaš život, u periodu od 26.11. do 22.12.2011. godine autor: Igor Vlahović


Subota, 26.11.2011,  Venera je ušla u znak jarca,  u kome će se zadržati sve do 22.12.2011. godine. Iako  prema planetarnim dostojanstvima, ovakva pozicija Venere ne predstavlja ni njen pad, kao ni izgon, ipak se radi o mestu na kome se ONA ni malo ne raduje, zbog čega  su mogući problemi najraznovrsnije prirode. Kako bismo prešli na ovo što podleže naslovu članka, hajde da najpre razmotrimo neke od osnovnih signifikacija, ove planete koju drugačije zovu i ZVEZDA DANICA I MALA SREĆA.
Sama jezička konstrukcija - Venera planeta ljubavi, sasvim je logično da pre svega ukazuje na zbivanjia, vezana za polje ljubavnog života vlasnika horoskopa. U muškom horoskopu,  odslikava devojke, a uz Mesec, 7. polje i vladara istog i bračnu saputnicu.  U konstelaciji sa relevantnim planetama ( Mesec, Sunce, Saturn) i polja ( 7. I 4.)  simbolizuje  porodicu, mada više onaj vid porodice stvoren ulaskom dvoje u bračnu zajednicu. Prema mitologiji Venera je BOGINJA PLODNOSTI te se uzima kao jedan od najvažnijih faktora u karti začeća, dakle izmedju ostalog upravlja i procesom začeća, trudnoćom, decom natusa. Pored navedenog ona upravlja još i umetnošću, partnerskim odnosima, zabavom, poklonima. Neharmonično postavljena doneće probleme vezano za sva do sada opisana područja, kao na primer- nesreću u ljubavnom životu, prekide veza, razvode, neplodnost, spontane pobačaje, ali i novčane gubitke, seksualni promiskuitet, prostituciju,...

- U nastavku, navešću neke od glavnih dešavanja, u kontekstu Venerinog hoda kroz zodijački znak jarca, odnosno njenog uticaja na dogadjanja  u periodu od 26.11. do 22.12.2011. godine:






- Ljubav i brak: Saturn se nalazi u znaku Vage, kojim vlada, niko drugi do sama Venera, pa na taj način grade recepciju. Ovakva pozicija nedvosmisleno ukazuje na povratak starih ljubavi u život mnogih, kao i ulaskaa u karmičke ljubavne veze, koje uvek počinju onako strasno, ali nakon nekog vremena  dolazi do zahladjenja u odnosima, svadja i najzad krahova. Da zlo bude još veće, one vrlo lako mogu odvesti , ni manje ni više nego  u brak. Zato OPREZ!!! Inače, u celom ovom periodu, sklopiće se mnogo brakova, ali teško da će oni ostati trajni. Sve do sada spomenuto  posebno važi za period od 26.11. do 11.12.2011. godine. Za one, koji se nalaze u braku, ili dugoj emotivnoj vezi sasvim su mogući pojačani problemi i to posebno u periodu od 12.12. do 20.12.2011. godine. Oni mogu biti toliko ozbiljni,  da dovedu čak i  do raskida, razvoda, u najmanju ruku privremenih prekida. Stoga, moj savet za sve one, nesretne  nedvosmisleno glasi: Stavite tačju sada, jer svako dalje odlaganje, stvoriće samo više tenzije. 
Začeće i trudnoća: Bez obzira, na ovu lepu recepciju, kao i to što se neće dogoditi nekakvi destruktivni aspekti, naredni period nije povoljan za začeća, posebno za vantelesnu oplodnju, dok se trudnicama savetuje posebna pažnja, kako ne bi došlo do odredjenih lakših komplikacija u održavanju trudnoće.
Posao: Što se profesionalnog života tiče,  situacija je nešto povoljnija. Sama recepcija Venere i Saturna, ukazuje na ekspanziju u okviru istoga, pre svega promene u smislu unapredjenja. Ipak, u celokupnom ovom razmatranju, nikako ne bih zanemario uticaj retrogradnog Merkura u znaku stelca, što sveukupno može da proizvede to  da ukoliko je unapredjenje obećano ili se priča unapredjenja pokreće, njegova kionkretizacija dolazi tek posle nove godine. Takodje, ni malo povoljno, za započinjanje novih poslova, a onima, koji to planiraju, toplo savetujem da još jednom lepo razmisle, isplaniraju, završe sve šta treba, pa makar se činilo i preko toga, srede papirologiju i krenu u akciju od kraja 12. meseca. Pred Vama je jednostavno  period, kada se moraju završiti svi nezavršeni poslovi, kako bi se moglo ići dalje. 
Nekretnine: Povoljno za sve vidove rada sa nekretninama, bilo da se radi o prodajama, kupoprodajama, izdavanjima, ali zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura, nesredjena papirologija, ili problemi u pregovorima ( najčešće oko cene), vrlo lako mogu da prolongiraju konkretizaciju dogadjaja, vezanog za životno područje, o kojemu govorimo.
Zdravlje: Podložnost padu imunog sistema, problematično za hronične bolesnike, posebno vezano za urinarni trakt ili koštani sistem, sekundarno alergije i reproduktivni organi.
Igor Vlahović

telefon za zakazivanje konsultacija - 00 381 63 80 88 051 

1 коментар: